Har du for travlt til at tage dig af din sorg?

Opdateret: 27. juli 2020


Når man har været udsat for et tab, så er det helt almindeligt, at man enten bevidst eller ubevidst sørger for at have meget at lave. At der sker noget hele tiden. Du arbejder måske hele tiden. Eller gør rent igen og igen. Eller måske kan man finde dig på en pude i haven, hvor du igen igen igen er i gang med at 'ordne haven' eller flytte planter. Alt sammen er noget, du gør for at slippe for at tænke på, at du har ondt i hjertet. At du er ked af et.

Du holder dig måske så grundigt i gang, at du nærmest kollapser i sengen om aftenen fuld af lettelse over, at så kom du igennem endnu en dag og lettet over, at du er så træt, at du nu kan sove.

Og efterhånden som vi så får andre tab, så bliver vi ved med at være ”stærke” og have travlt, fordi vi regner med, at det er det rigtige at gøre. Hvad du faktisk gør er at ignorere dit knuste hjerte, at udvise en manglende respekt for dine følelsesmæssige behov – og at bygge tab ovenpå tab ovenpå tab. Og det hele tårner sig op til senere i dit liv. Det, du faktisk gør, er at overleve på overfladen af dit liv i stedet for LEVE dit liv fuldt ud – godt, dårligt, glad eller ked af det.

Prøv at tænke på sorg som en have fuld af ukrudt. Du bliver ved med at klippe ned og fjerne grene, hvilket giver en kortvarig tilfredsstillelse. Kortvarig, for det hele vokser tilbage igen. Eller du kan fjerne planterne og ukrudtet helt og helt elimere problemet. Jeg vil gerne have, at du har lyst til det sidste, for så slipper du for en livslang kamp om følelsesmæssige erstatninger – som fx at have travlt.

Sådan kan jeg hjælpe dig

Jeg kan lære dig en metode, som er videnskabeligt bevist til at virke, og som giver dig de værktøjer og den viden, du skal bruge til at komme videre fra dødsfald, skilsmisse, og alle mulige andre tab. Og det betyder, at du kan have det bedre om 8 uger. Hvor længe har du haft det skidt?

Du kan få hjælp både online og hos mig personligt. Det er op til dig selv.

Ring 26 18 61 90 og bestil din første tid – eller bestil en uforpligtende samtale først herJeg ville blive glad, hvis du vil følge Slip sorgen på Facebook:

www.facebook.com/slipsorgen

35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Mette Hvied Lauesen • Industriparken 4 • 2750 Ballerup • +45 26 18 61 90 • mhl(a)slipsorgen.dk • CVR: 27531385 • Bankkonto: 9070 1629896046 • OBS: Forløb betales forud
Postadresse: Sommerbuen 37, 2750 Ballerup