Skriv til mig

Ring
26 18 61 90

Er du overhovedet klar til et nyt forhold?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Jeg ser ofte, at mennesker, der leder efter nye kærester og partnere, har det med at ønske sig noget nyt og finde det samme.
 
Efter kuldsejlede forhold skynder de sig ud på det store sydende kødmarked og går lige direkte efter det, der mest ligner en kopi af det, de kom fra. De finder kvinder af samme type, mænd, der ligner hinanden eller hvad det nu kan være. Det er helt menneskeligt. Den menneskelige hjerne tror nemlig, at fordi noget ligner det, vi kender, så er det også det, der er bedst for os.
 
Det er også det, der gør, at nogen siger, at “hun giftede sig med sin far”. Det gjorde hun ikke, men der kan sagtens være træk hos hendes ægtemand, der ligner nogen træk, som hendes far havde. Så vi vælger det bekendte gang på gang. Og vi går i de samme fælder gang på gang. Der er fx kvinder, der konsekvent vælger mænd, der er væmmelige mod dem. For det er et mønster, de kender. Måske fra deres første kæreste, måske fra deres forældres forhold. Så bare fordi, det er noget, vi kender betyder det ikke, at det er det sunde valg for os. Og så har vi dødsdømte forhold, før de overhovedet er gået i gang.
 
Og ved du hvorfor det sker? Fordi der er to ting, vi ikke gør efter et brudt parforhold:
 
  • Sørger for at blive så følelsesmæssigt afklarede, at vi faktisk er helt klar til at indgå i nye og meningfulde relationer uden at slæbe en masse bagage ind i et nyt forhold. Og vores kommende og endnu ukendte partner gør det så også. Det er derfor, at ca. 90% af parforhold ikke overlever de første tre måneder, og derfor at skilsmissestatistikken ligger omkring de 50%.

     

  • Vi sætter os ikke ned og definerer, hvad det er for en slags liv, vi ønsker at have med den nye partner. Vi tænker måske: Jeg er tiltrukket af muskuløse, mørkhårede mænd – og så går vi ud og finder muskuløse, mørkhårede mænd. Men hvad nu hvis de ikke deler vores værdier, vores ønsker for fremtiden, eller ikke synes, at vores hobby er sjov? I stedet er det en god ide at definere fx: Jeg ønsker et liv med en del humor, med et økonomisk råderum, med plads til hundeudstillinger enten sammen eller hver for sig, et liv, hvor vi ofte går ud og danser eller hvor vi bruger meget tid med vores familier. Det er nemlig meget vigtigere for vores trivsel på den lange bane.

     

Hvis du selv ønsker at finde en kæreste, at få et nyt forhold, at få et længerevarende forhold eller hvis du har mistet troen på, at det kan lade sig gøre, så skriv dig op til mit nyhedsbrev på www.slipsorgen.dk, for jeg kommer med både foredrag og nyt trin-for-trin-program om lige netop det at blive klar til et nyt forhold i løbet af de næste uger.

Send mig en mail

Ja tak - jeg vil godt høre fra dig ind i mellem via dit nyhedsbrev

* indicates required
/ / ( mm / dd / yyyy )
Email Format

Jeg vil bruge dine oplysninger til at holde kontakten med dig og sende nyheder og tilbud. Hvordan vil du helst høre fra mig?

Du kan altid framelde dig ved at klikke på 'unsubscribe', som står nederst på mine emails. Jeg lover at passe godt på dine data. Du kan se min datapolitik på www.mettehl.dk. Når du klikker på Tilmeld nedenfor, så fortæller du, at du er enig i, at jeg må behandle dine data, som jeg har beskrevet

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Del

Mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få daglig hjælp og lindring til dit tab Hver morgen modtager du en mail med fx effektfulde råd, refleksioner og observationer, der kan støtte dig i hverdagen. Du får mindre opgaver, der hjælper dig i dit tab.

Vær opmærksom på, at forløb betales forud. Vælger du at afslutte før tid – og dermed også før endeligt resultat, bliver pengene ikke refunderet.

Afbud skal ske senest 24 timer før.

ADRESSE


Sennepsfabrikken, Industriparken 4
2750 Ballerup
+45 26 18 61 90

CVR: 27531385

Bankkonto: 9070 1629896046

Handelsbetingelser

Følg mig gerne på sociale medier

 

 

© Mette Hvied Lauesen, Advanced Grief Recovery Specialist - 2021
Mette Hvied Lauesen er certificeret af Grief Recovery UK og arbejder som Grief Recovery Specialist under Grief Recovery Europe Ltd.

Vil du have en gratis og uforpligtende samtale om, hvordan du kan få det bedre?

Book den nedenfor

Få dit liv igen efter tab